Reisefot (-føtter)

Skoene mine passer ikke til antrekket forøvrig. Her jeg sitter på flytoget er det lite jeg får gjort med det. Sokkene passer dessuten heller ikke. Det får jeg heller ikke gjort noe med. Pokker!

Jeg satt litt for lenge oppe i går kveld (naturligvis) for å vaske de siste klærne før vi skulle dra i dag. Noe av ulempen med å bo en voksen og et barn sammen er at dersom en skal vaske fulle maskiner må en nesten vente til alle klærne er skitne. Så har jeg to linskjorter som helst ikke skal være i berøring av andre klær og lignende. Et pes!

Synes du jeg er negativ? Ja, det synes jeg og. Gabben oppdaget akkurat at iPadladeren ble liggende igjen hjemme, men han tok det med fatning: "jeg kan jo bare låne tante Monica sin, det går nok bra". Velsignet barn!

Det er fotballspill det går i. "yeah!" "oh" "neeeei!".

Det kan vel kanskje være at det ikke er så mange som bryr seg om verken skoene eller sokkene mine, men jeg lover deg at dersom noen ler på Gardermoen så kommer jeg til å ta det personlig, for det er en sånn dag i dag. Kanskje jeg til og med går bort, setter ene hånda i siden og sier: "tenker dere over, når dere sitter her og ler og koser dere at det kan være noen som tar det personlig? Tenker dere over at jeg knapt har sovet i natt og har nervene utenpå kroppen? Ta dere sammen!". Tenker det lærer dem ei lekse.

Tok Buddhasmykke for å få litt ekstra hjelp i dag. Får se om det hjelper.

Grinemor over og ut <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits