Gir opp!

Nå blir det sukkerstopp, såkalt lavkarbo! Jeg ser ikke lenger en mening med dette sukkermisbruket. Det er bare å avslutte hele prosjektet. 

 

Etter å ha frekventert litt på sukker.no har jeg bare funnet ut følgende:

1, det er de samme karene som på tinder

2, det er llike håpløst vanskelig å holde en samtale gående over tid

3, ingen liker vanlige folk

4, alle elsker å trene og gå i fjellet hvert ledige minutt

5, ingen liker meg

 

Nå har jeg ikke for vane å tenke SÅ lave tanker om meg selv at alle hater meg, men sukker og tinder gir meg seriøse problemer.  Derfor sier jeg: dropp det! Mest sannsynlig ender man opp med en fyr/dame som man ikke bør være sammen med, bare fordi man blir så lei av å bli avvist (les: ignorert) at når det endelig er noen som viser interesse så tror man det er THE man! Jeg dør innvendig av hele opplegget og nå melder jeg altså ifra om at jeg ikke orker mer!

Det som nå er fattet vedtak om i Annies indre sjelelivsdomstol er at jeg skal hengi meg til aktiviteter jeg finner meningsfulle og rette oppmerksomheten utover i motsetning til innover i meg selv. Det er ikke sikkert at det serverer en mann med alt på plass på sølvfat, men jeg er ganske sikker på at det vil gi sjelefred. Du, vet du hva? Det kan til og med hende at jeg blir et bedre menneske av det. Faktisk så kjenner jeg at det renner ut en stråle ondskap allerede nå. 

I all elendighet så har dette tullet og fiksfakseriet lært meg noen nyttige lekser som du som enda ikke har gitt opp sukkerkjøret kanskje kan ha nytte av:

a) ikke ta initiativet

b) ikke svar i fulle setninger

c) lat som om du er kjempeopptatt leeeeeenge for å ikke virke desperat

d) ta bildet til profilen i alle tenkelige situasjoner: i skogen, ved sjøen, på båt, ved siden av ei gaupe, under et tre når det regner, med og uten skum i håret, i kjole, på en stubbe, på byen, i selskap, på reise osv. Her er det ingen begrensninger, bare å knipse i vei og kose seg idet lukkeren smekker igjen. "Cheeeeeese". 

e) svar så gjennomsnittlig som mulig på alle spørsmålene for å få høyest mulig match med flest mulig

Oh lord! Blir du deppa av å lese dette? Isåfall må jeg bare beklage. Men hei, se på disse søte bildene av meg og Primus. Herlighet så godt humør man blir av å se på dem. Ram dem inn, heng dem på veggen eller send dem som julekort. Uansett hva du velger blir det topp =) 

 

 

 

Det er til å dåne av!

Peace out!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits