Det er i nedoverbakke det går fort

Man sier at den som venter på noe godt ikke venter forgjeves, men akkurat det klarer jeg ikke å være enig i. Det å vente på noe godt som du VET kommer er en ting, men når du ikke vet det så blir det jo bare pine. 

Ta et par eksempel:

1) du har bursdag og tror du kanskje kommer til å få overraskelsesfest, men så får du ikke det = SKUFFELSE

2) du kjøper flaxlodd og håper på å vinne, men så får du bare to like av alt = SKUFFELSE

3) du steker en kake som du gleder deg til å spise, men så viser det seg at du har brukt salt istedetfor sukker (evt. cola istedetfor kaffe i glasuren) = SKUFFELSE

Ja, jeg tror du skjønner hvor jeg vil med dette. Jeg slår herved et slag for negativ innstilling, så kan man heller bli skikkelig overrasket og glad dersom noe godt skulle dukket opp. Feks. saltkaka viste seg å smake som en sjokoladescone og du har oppdaget en ny livrett, eller at flaxloddet blåser avgårde og lander på en haug med sko som noen skulle kvitte seg med (ubrukt) og som faktisk passer perfekt. Eller kanskje du får skikkelig hodepine på bursdagen din og bare er glad til for at det ikke skulle være stor fest for deg hvor du måtte vise dine gode sider. 

 (dette er et bilde Gabz tok i en dåp/bryllup i tilfelle vi fikk lyst til å synge hjemme, for da hadde vi teksten..)


Egentlig så var det skikkelig dårlige eksempler jeg kom med, for de hadde faktisk ingenting med innledninga å gjøre og gir egentlig relativitetsteorien enda mer krutt: alt er relativt derfor kan en egentlig ikke vite noenting. Det å steke en kake er jo feks. ganske ensbetydende med at det kommer noe godt. Jeg er fjern. Tror jeg har mistet noen hjerneceller i dag.

 

Med vennlig hilsen,

Anniebug <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits