Hun var sinnsykt digg før...

Jeg stod i kø sammen med venninna mi da vi var på Ylvis-show (amazing) og skulle kjøpe oss noe å drikke. Bak oss stod det som fremstod som ei jente og en gutt på første, toppen andre date. De diskuterte høyden hans og hvorvidt hun ville passe i armkroken hans osv. Det er vanskelig å stå så tett uten å få med seg det som blir sagt, og spesielt når de sier så mye spennende. Det som virkelig fikk det til å rykke i smilerynkene var følgende setning: "Hun var sinnsykt forelska meg for noen år siden. Hun var faktisk sinnsykt digg før, men så ble hun feit og så fikk hun unger...og ja". Foranledningen var at han ropte hei til ei jente som stod et stykke unna. Jenta han var sammen med svarte følgende: "så gøy da". Er det gøy? Ja, for oss som stod foran og ikke tok del i samtalen ble det jo litt komisk, for det var jo rett og slett høyst unødvendige opplysninger å gi til noen du prøver å gjøre inntrykk på.


Det vi undret oss over var om han serverte den tåpelige kommentaren for at jenta han var sammen med skulle skjønne at han var attraktiv, altså at hun skulle føle seg enda mer heldig siden han var sammen med henne. Det han signaliserte sterkt var jo at ei høyst attraktiv jente hadde vært skikkelig forelska i ham, men at han altså ikke gjengjaldt følelsene hennes den gang. Det gjør ham jo til en premieku (bokstavelig talt). Hennes respons var forøvrig helt malplassert. I solidaritet med den andre jenta skulle hun svart: "åja", ikke "så gøy". Det er ikke gøy, det er pinlig. 

Denne observasjonen har lært meg:

- ikke snakk nedsettende om noen som har vært forelsket i deg til noen du er på date med

- ikke snakk om folk som har vært forelska i deg når du er på date

- ikke tøff deg sånn når du er på date

- ikke gå på date

- ikke

- i

Mine lærdommer ble som et dikt. Derfor valgte jeg å la meg flyte med og det lot til å funke greit. Dersom dette hadde blitt trykket opp og laminert i lommeformat kunne flere fått ta del i visdommen. Nå har jo heldigvis flere og flere telefoner med internett, så det lar seg jo gjøre å ta skjermbilde av dette innlegget og bruke det som bakgrunn på telefonen. En slags påminnelse. 

Kanskje det kunne vært min nisje? Å komme med råd og vink til folk med hverdagsproblemer? Bare kom med spørsmål så skal jeg svare etter beste evne! 

 

#Ylvis #kø #dating

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits