Kjendislivet

Dette er et innlegg om innlegg. Jeg vil gjerne daske dere litt i fjeset med statistikk. Jeg er nemlig på andreplass på Bodø-lista over bloggere (til tross for at jeg bor i Drammen). Det er jo helt vilt! Hadde jeg vært oppført på Drammen hadde jeg vært på 6. plass! Det er litt kult, det må jeg innrømme. Denne berømmelsen er i ferd med å gå meg til hodet. Merker det.

Nå framover kommer jeg til å skrive litt om diverse presseopplegg jeg er på og hvordan jeg synes det har vært å leve som ny-kjendis. For meg er det litt trettende, men jeg skjønner at dere lesere ønsker å lese om det. For sånn er jeg. Forståelsesfull mener jeg. Det eneste jeg sliter litt med om dagen er at jeg ikke har kildereferanse til alle bildene jeg har lagt ut og er livredd for at alt jeg tjener på blogginga skal gå til å betale bøter til alle jeg har stjålet bilder fra. Da ryker isåfall drømmen om gardiner i stua, for det har jeg altså ikke.

Det beste nå hadde egentlig vært om jeg hadde blitt kontaktet av "skal vi danse", med invitasjon til å være med på neste sesong. Enten det eller kjendis-farmen. Jeg tror nemlig det er mange som kunne hatt interesse av å enten se meg i sambadrakt eller i ullgenser og fett hår. Det er vel egentlig bare å følge meg ei helg jeg har barnefri så er vi der tenker jeg: lørdag i sambadrakt og søndag i ullgenser og fett hår. Lite ku-melking på søndager, men ofte oboydrikking. Så nært kommer en ikke uten å faktisk være der, TENKER JEG!

Butterflies and sugarcoated kittens with a bow tie <3

#butterflies #kjendis 

5 kommentarer

Victoria Wisløff

19.09.2014 kl.21:59

God helg! Kos deg :)

anniebug

19.09.2014 kl.22:04

Victoria Wisløff: Takk, i like måte =)

19.09.2014 kl.22:31

Tror d blir varmt å danse samba i ullgenser....:D Men seriøst kult å ha ei søster som e på vei rætt inn i kjendisverden!

anniebug

19.09.2014 kl.22:34

Anonym: Hei anonym! Jeg har også ei søster som har ei søster som er på vei rett inn i kjendisverdenen. Pussig sammentreff, jeg skal tipse henne om deg. Når jeg tenker meg om har jeg to + en bror som også har ei søster som meg. Verden er ikke stor!

Grete Andersen

19.09.2014 kl.22:36

Trur d blir varmt å dans samba i ullgenser....:D Men seriøst kult å ha ei søster som e på vei inn i kjendisverden!

anniebug

19.09.2014 kl.22:37

Grete Andersen: ;) Tror du har rett ang. ullgenser. Med mindre en danser utendørs i seriøst kalde omgivelser. Dette må undersøkes.

Skriv en ny kommentar

hits