Hvem er drømmemannen?

Gårsdagens nyhet om min nye sivilstatus startet en ulmebrann som resulterte i fullstendig overtenning. Det er hyggelig med masse positiv respons. Det har kommet noen spørsmål knyttet til hvem denne heldige utvalgte er. Det skal jeg fortelle en liten historie om nå tenkte jeg.

En kveld ble jeg invitert av min gode venninne og tidligere kollega til Puben i Sande og Arne Benoni-konsert. Jeg ante ikke hvem han var, men fikk høre at han var nordlending så da lot jeg ikke sjansen til å høre urspråket gå fra meg. Vi startet pent og pyntelig hjemme hos min venninne med noen øl og lakkering av negler. Så var vi klare for liv og røre. Vel ute på puben var det et antiklimaks å oppleve at det ikke var veldig mange flere enn oss som hadde kommet. Men vi jodlet og moret oss like herlig. 

  <--- her har du ham...Arne Benoni altså...ikke drømmemannen :p Eller kanskje? Hvem vet?

Etterhvert begynte lokalet å fylle seg mer opp og det ble litt rev i seilene likevel. Plutselig åpenbarer det seg en gud av en mann rett framfor meg. "Du er min i kveld", proklamerte jeg. Det er ikke sikkert at dette slår an hver gang, men i dette tilfellet gjorde det det. Han ble min den kvelden. Nå skal ikke du grise til denne historien med fantasier om hva som skjedde, for sannheten er den at det ble ikke noe rør og tull. Vi prata hele natta, helt til min venninnes naboer begynte å klirre med koppestell og kaffelaging. Klokken var da 08:00 på morgenen og vi gikk og la oss. Det jeg glemte å fortelle deg var jo det at jeg sov over hos min venninne og hadde fått tillatelse til å ta med "kompisen" min. Haha! Fortsatt ikke noe rør og tull! Skjerpings nå! Fokuser!

 <-- håper tomatene følger med huset!


Altså...

Jeg kjørte mr. hansom til bensinstasjonen utpå ettermiddagen, for han skulle hente bilen i nærheten der (vel, det var jo et lite stykke å gå fant jeg ut i ettertid). Idet han steg ut av bilen tenkte jeg: "spør om nummeret mitt, spør om nummeret mitt" etterfulgt av "herregud Annie, spør om nummeret hans, spør om nummeret hans". "Hadet bra, takk for en hyggelig kveld", sa han og steg stilig ut av bilen.  PANG! Skuffa! Jeg reiste til Bodø noen dager etterpå, og tenkte på denne åpenbaringen av en mann et par dager før jeg brukte mine detektivferdigheter for å spore ham opp. Jeg fant ham! Istedetfor å legge ham til som venn valgte jeg å sende en melding og skrive telefonnummeret mitt i tilfelle han ville ta kontakt. Det funka! Etter det meldet vi hver dag nesten mens jeg var oppe i nord. Da jeg kom hjem startet vi en besøksrekke som vi i senere tid har kommentert som utrolig at vi orket. Sene kvelder og klem FM var det hverdagene bestod av. Love! Drømmemannen!

...

Resten av historien får jeg spare til senere. Dette morer meg! <3

#kjærlighet #arnebenoni #drømmemannen 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits