Avsløringen

Jeg har holdt kortene tett inntil brystet i det siste...vel, iallefall på bloggen. Nå er tiden kommet for å avsløre hvem drømmemannen er! Til deg som har bitt negler, sulteforet og hatt problemer med å sove må jeg bare beklage. Det har vært mye å tenke på i det siste, så jeg har ikke fått surret fingrene til å taste så mye. Nå var aldri min tanke bak denne bloggen at det skulle bli en dagbok, ei heller at det skulle tilkomme faste lesere. Dere er ikke mange, men dere er veldig...faste! ;) 

 ( <-- Hadde det ikke blitt meg og drømmemannen, kunne det lett blitt meg og drømmemann nr.2)


Når sant skal sies så har ikke drømmemannen forandret seg siden 2009, 2010, 2011, 2012,2013 eller 2014! Det vil si han har forandret seg, men det er samme mannen. Han er irriterende rolig, snill som dagen er lang og evig tålmodig med ei hulder fra nord. Han er nok på mange måter min rake motsetning! Mest av alt liker han meg og det er jo slett ikke verst. Det er ikke alle som gjør det, og derfor er det ekstra hyggelig når noen faktisk gjør det. Jeg og min eks har rett og slett funnet tilbake igjen! Min søster mente at det var meget praktisk for da ble det ikke så mye nytt å forholde seg til. Hun er litt sånn. Praktisk. 

Det er så mye godt som ligger foran oss, og da er det jo veldig gøy at en har en blogg en kan dele det på. Ulempen med hele greia er at det ikke er så morsomt. Det blir liksom ingen tragiske fortellinger om dater som går åt heden, eller nettmøter som bringer fram brekningsfornemmelser. Alt i alt er det veldig lite underholdende. Faktisk tror jeg at det er grenser for hvor mange "alt går bra"- innlegg jeg kan skrive før folk begynner å spy. Eventuelt må jeg legge om hele stilen min på bloggen og begynne å poste retusjerte bilder av meg selv, huset og familien min for å understreke og fremheve "alt går bra". Da kunne jeg kanskje risikert å bli et stilikon og da hadde jeg kanskje fått være med på skal vi danse? Herlighet, det er så mange muligheter! 

<3

 

#drømmemannen #kjærlighet #skalvidanse

Én kommentar

Helen

19.10.2014 kl.11:10

Ååå kor koselig da! Jippi! :D

anniebug

19.10.2014 kl.11:27

I know! :D I feel it in my fingers...osv. ;)

Skriv en ny kommentar

hits