Nettauksjon og dårlig impulskontroll

Vinteren nærmer seg og da begynner man jo lett å tenke på alt som må være i orden før snøen kommer. Mange bærer ved, legger vekk sommerkjolene, henter fram vinterjakker og luer osv. Jeg tenkte som så at det kunne være deilig å ha et par vintersko i barnehagen (siden jeg jobber i en) som jeg kunne bruke på jobb. Dermed endte jeg opp på netthandelen.no . Tabbe!

Etter å ha vunnet en auksjon veldig kjapt fikk jeg blod på tann. Enn om jeg kunne finne flere billige, bra ting som jeg kunne by på? Kunne jo sikkert gjøre hele julegavehandelen på nettauksjon...tenkte jeg. I neste øyeblikk får jeg melding om at jeg har vunnet en auksjon til. Denne gangen var det en lyslenke på 12 meter...hva pokker skal jeg med en lyslenke på 12 meter? Hva tenkte jeg idet jeg la inn budet? Nuvel, alle kan gjøre feil. Pling! Så tikker det inn nok en melding om at jeg har vunnet en auksjon. Denne gangen er det et sett med hodetelefoner. Kjempepraktisk! Det er bare det at jeg har jo hodetelefoner fra før. 

Jeg ser av loggen inne på profilen min at det er ganske nøyaktig et år siden sist jeg var inne og ble lurt sist gang. Da endte jeg opp med en drøss fleecetøy og luer. Herregud som det tok av! Klarte å lure med meg en venninne på galskapen også. Neiognei!

Det som kanskje topper hele driten er at jeg akkurat ble overbydd på en auksjon på en flyttbar induksjonstopp. Budet mitt lå på 161 kroner, så det hadde vært et kupp, men hva i alle dager skulle jeg med noe slikt da? Jo, kanskje en gang i året når en ønsker å koke gløgg ute sammen med naboer kunne det vært praktisk, eller dersom en ønsker å koke egg ute i frluft mens en nyter morgenteen på terassen. Det er heller ikke veldig ofte det skjer. 

 (her er auksjonene jeg "vant" i aften)


Nå må jeg stoppe dette her, før det går helt over styr. Det som nå skjer er at jeg legger ned hele netthandelmanien før den utarter seg. Så kan jeg kanskje tillate meg et raptus i året. Thats it!

Med vennlig hilsen

kundenr. 915154

 

#netthandel #nettauksjon #galskap #nomore #luksusfellen

Én kommentar

Henrik Sortland

30.10.2014 kl.23:16

Lurer du noen gang på hvordan ungdom i dag i noen tilfeller har det?

Jeg har nå valgt å være helt ærlig angående min historie som prematurfødt, hvordan jeg har opplevd det å være et mobbeoffer, og rundt det at jeg sliter med dårlig selvbilde.

Innlegget kan leses her:

http://henriksortland.blogg.no/1414618734_min_historie_prematur.html

anniebug

31.10.2014 kl.00:00

Leit å lese at du strever, men håper de gode vennene dine hjelper deg til å skjønne at de som vet minst om deg er de som bør ha minst betydning for hvordan du ser på deg selv!

Skriv en ny kommentar

hits