Telefonterror

Jeg husker godt for tre år siden da jeg stod i samme situasjon som nå. Telefonen jeg da hadde begynte å streike og ville ikke samarbeide. Jeg sjekket tester og fant en som scoret bra og som jeg kunne leve med prisen på. Da den kom i posten ble jeg temmelig lang i maska: de hadde glemt å sende telefonen, det lå kun lader og bruksanvisning i eska. Fire og et halvt sekund før jeg fyrte av en hissig epost til avsenderen fant jeg et hemmelig rom i lokket på eska mobiltelefonen skulle komme i, og DER lå telefonen. Pfjo, for å si det mildt! Det neste sjokket dukket opp umiddelbart, for jeg hadde jo ikke kjøpt meg telefon, det var en flatskjerm-tv. Den var så svær at det å ha den i lomma var nå et utenkelig scenario. Merkelig at dette ikke kom fram i researchen jeg gjorde i forkant av innkjøpet. Nuvel.
Nå står jeg altså i samme situasjon igjen. Telefonen har vært trofast i tre samfulle år, til tross for at den i løpet av første måned i min besittelse havnet på dansegulvet under en høyhæla sko og knuste...litt. Nå først har den begynt å hoste. Imponerende, men ikke desto mindre irriterende. Det er faktisk noe nervetruende med telefoner som ikke fungerer. Når du skal ringe og ingen "taster" fungerer og du må starte telefonen på nytt merker du at det hadde vært greit med en telefon med knotter som du eventuelt kunne kjørt ei penn nedi dersom knottene streika. Dersom jeg skal skrive må jeg tilte telefonen fram og tilbake for å veksle mellom  om "å" eller mellomrom skal funke. Det gjør essayskriving på mobil desto vanskeligere enn det hadde behøvd å være. 

 

Hittil i dag har jeg slått av telefonen fire ganger, men da bare fordi jeg skulle bytte fra å skrive melding til å ringe, fra snapchat til facebook, fra facebook til å ringe og fra å ringe til snapchat. Det å sende snapchat er forøvrig helt umulig fordi når jeg kommer til det bildet hvor jeg skal sende så funker det ikke og det går ikke an å "snu bildet" ved å tilte telefonen heller. Pokkers teknologi!

Dette ble veldig informativt og det setter nok du pris på. Det er jeg glad for!

Forøvrig så har telefonen kommet i posten, nå venter jeg bare på simkortet. Er det ikke festlig at det tar kortere tid å sende en telefon enn et simkort? Det synes jeg også. Hahahahahahaha. Ler. Ikke.

 

<3

 

#telefonterror 

2 kommentarer

Victoria Wisløff

13.11.2014 kl.23:32

Håper du har hatt en super torsdag, god natt :)

anniebug

13.11.2014 kl.23:35

Victoria Wisløff: Torsdag er som regel veldig bra, så også i dag. God natt til deg også! =)

Skriv en ny kommentar

hits