Interiør og mr. Man

Vi har fått nye gardiner. Hurra! Kjempemessig. Vil du høre historien? Jeg skal spare deg for den lange og ta den delen av historien som er interessant, nemlig hvordan gardiner kan engasjere. 

Vi hadde bestilt gardiner (ja, for det fantes ikke i andre farger enn ikke-farger), og var rimelig fornøyd med valget vårt. Vi fikk beskjed om at de kom om to ukers tid. Det ble to lange uker gitt for både jeg og mr. Man gledet oss så veldig til å se hvordan dette skulle bli i og med tusen forskjellige farger (les: fem). 

Et par dager før gardinene ankom snakket samboeren min i telefonen med en kompis og kom sånn passe beskjemmet hjem og kunne konstatere at de hadde sittet og pratet om, hold deg fast: gardiner! Det er jo herlig at et sett gardiner kan pushe grenser og være så kontroversielt. Det er jo egentlig bare tøystykker i gluggene. Det skal også sies at han nesten holdt på å hoppe ut av sine egne truser i vill begeistring da jeg sa at gardinene hadde kommet. Han sa: "dette holder du helt kjeft om", da han ble bevisst sin egen begeistring. Sånn ble det ikke. Dumt egentlig. Nå kan det jo hende han aldri stoler på meg igjen.

Nå er det jo ikke akkurat som at jeg har fortalt at vi har sett både Twilight og Sex and the city, for det hadde han jo kanskje ikke likt så godt. Ei heller har jeg fortalt at han bruker lypsyl. Det er jo sånt som en holder for seg selv, ikke sant? Noen hemmeligheter får en jo ha. 

Så hører det vel egentlig også historien til at han mange ganger har avslørt intrikate detaljer om meg på jobb, så da er det vel ikke mer enn rett og rimelig at jeg får smøre litt tykt på her på denne bloggen til mine fire faste lesere. Det eneste jeg ber dere om er å ikke si det til noen. Det ville jo vært dårlig gjort!

Her er forresten et bilde av gardinene.Det kan nesten virke som om hele dette innlegget var en unskyldning for å få vise fram gardinene mine. Hvem vet, kanskje det var akkurat det det var.  Nå er det like før dette blir en interiørblogg. Jeg har jo vært litt på utkikk etter nisje. Vi får se. 


#interiør 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits