Mental blogging

Det er så fint at det har blitt så mange synske mennesker der ute. Jeg har nemlig begynt å blogge mentalt. De siste ukene har jeg produsert hundrevis av innlegg, til stor fornøyelse for de som kan lese tanker og slikt. Se for deg dama på bussen som plutselig bryter ut i full gapskratt uten noen åpenbar foranledning. Kan det tenkes at hun har "lest" et av mine innlegg som ligger og svever i det ubevisste? Eller mannen som småfnyser for seg selv, snøfter og snyter seg på egen jakke. Han kan jo like gjerne ha lest et lettere vulgært innlegg fra min mentale nettsky og funnet det kritikkverdig. Det kan man jo aldri vite. Derfor synes jeg det er så viktig å ikke dømme folk før man har sannheten på bordet.

Neste gang du ser uforklarlige atferdsmessige tendenser i bybildet: gå bort og koble deg på deres frekvens. Kanskje dukker bildene opp for dere også, så kan dere fnise, fnyse, snøfte eller le sammen. 

 

Fin gjeng!

(bilde lånt fra tvnorge.no)

 

Nå tenker du sikkert: å herregud! Nå skriver hun et helt innlegg om at hun ikke har skrevet noen innlegg. LAVMÅL! Ja, det er det. 


Dagens produktanmeldelse: Twinings ingefær og sitronte er nydelig. Du bør prøve den. Jeg vet at jeg har vært kritisk til dilledalle-te, men denne her er helt favoritt!

(bilde lånt fra http://www.haugen-gruppen.no)


Lurer på om dette kvalifiserer til millionkontrakter sånn at jeg kan leve av dette? Vi får se, jeg skal si ifra!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits